Адвокат підозрюваної у вбивстві Шеремета показав текст її розмови про «сакральну жертву»

Владислав Добош, адвокат підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко, опублікував в Facebook стенограму розмови його підзахисної з «особою Т», в якій йшлося про «сакральну жертву». Уривок з цієї розмови демонстрували на брифінгу щодо розслідування вбивства Шеремета.

«На брифінгу МВС, а потім і в суді було публічно відкрито розмову Юлії Кузьменко з особою Т, в якій йдеться про (волонтерку, — ред.) Марусю Звіробій, де нібито Юля щось страшне задумує проти Марусі та її діток», — написав Добош, опублікувавши стенограму.

У розшифровці К — це Кузьменко, Т — її співрозмовниця.

«А тепер увага, розшифровка розмови з контекстом, в якому про це говорилося. І нехай мені хтось скаже, що це не політична справа і не розправа», — додав він. 

Раніше адвокат запевняв, що слідство «перекрутило» слова Кузьменко щодо волонтерки Марусі Звіробій. Він стверджував, що у розмові йшлося про те, що нова влада шукає сакральну жертву і про те, як суспільство це сприймає. Добош наполягав, що в словах його підзахисної, якими оперує слідство, «немає нічого злочинного».