Аеропорт «Київ» скасував усі найближчі рейси Wizz Air та інших компаній

Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) повідомив про скасування усіх регулярних міжнародних пасажирських авіарейсів у зв’язку з продовженням карантину в Києві. Про це повідомили у пресслужбі летовища. 

«Міжнародний аеропорт «Київ» не обслуговує регулярні міжнародні пасажирські рейси до 03:00 17 червня у зв’язку з продовженням дії карантину COVID-19 у місті Києві. Будь ласка, уважно стежте за розкладом рейсів і уточнюйте інформацію у представників авіакомпаній», — йдеться у повідомленні аеропорту. 

Наразі невідомо, чи буде ще одне відтермінування після 17 червня. Постанова уряду, на яку посилається аеропорт, не дозволяє містам з високим рівнем зараження COVID-19, до яких зараз входить і Київ, запускати міжнародне авіасполучення до 22 червня.

Варто зазначити, що ще увечері 15 червня заплановані на ранок 16 червня міжнародні рейси були позначені у графіку як такі, що виконаються. Йдеться про рейси до Біллунда, Афін і Берліна (виконує Wizz Air) та Мінська (Виконує Belavia).

Сьогодні усі міжнародні авіарейси, які були заплановані 16 червня, у графіку польотів на сайті аеропорту позначені як скасовані. 

Нагадаємо, Україна з 15 червня відновила міжнародне пасажирське авіасполучення.