Колишній політв'язень Балух розповів про свою реабілітацію після побиття у Гідропарку

Колишній політичнийвʼязень Кремля Володимир Балух після лікарні, де він 1,5 місяця перебував після побиття у столичному Гідропарку, проходить реабілітацію в одній з київських клінік.

Про це він розповів в інтерв'ю Цензор.НЕТ.

Зазначається, що клініка "Нодус" взяла Балуха безкоштовно. За роки війни медустанова допомогла повернути до активного життя не одного бійця після важких черепно-мозкових поранень.

«Мене тут страшенно пресують. У будні зранку до вечора я зайнятий: на тренажерах ходжу по п’ять кілометрів, потім на велосипеді проїжджаю по 22 кілометри. У мене таке відчуття, що мене готують до Олімпійських ігор. Тільки у вихідні дають спокій», — сказав Балух.

Чоловік розповів, що у нього немає часини кістки на голові, але поки він не знає, коли дефект мають прикрити. За його словами, зараз він спокійно торкається голови, миє її, проте раніше не наважувався це робити.

«Лікар реабілітаційного центру вибрив волосся по шву, який залишився після операції, побачив у ньому залишки ниток... Їх поприбирали, якийсь час обробляли та дезінфікували шрам. І у мене самого бар’єр зник», — зазначив Володимир.

Він додає, що іноді ввечері його тривожать головні болі, але пояснює це тим, що постійно себе навантажує та зміною погоди: «Достатньо відпочити, полежати — і біль минає».

Нагадаємо, 8 вересня колишнього політв'язня Володимира Балуха знайшли побитим у столичному Гідропарку. Пізніше його прооперували через тяжку травму голови.

18 вересня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що підозрюваного у нападі на Балуха затримали. Ним виявися житель Київщини 1988 року народження. Наступного дня Дніпровський суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вигляді утримання під вартою 60 діб без права на заставу.

Як пояснив Балух, у Гідропарку він наразився на суперечку навколо мовного питання. Зробив зауваження охоронцю.