Куди подінеться скандальний капелюх з головної ялинки?: у ЗМІ оприлюднені подробиці

У ЗМІ з'явилась інформація, яка доля спіткає казковий капелюх, який повинен був прикрашати верхівку головної ялинки країни на Софійській площі та через що в грудні минулого року розгорівся неабиякий скандал.

Про це повідомляє "Сегодня".

Повідомляється, що ще під час скандалу, коли капелюх був на верхівці ялинки, кілька компаній підтримали ідею його збереження. Як мінімум 15 організацій погодилися взяти казковий капелюх до себе.

Після того, як капелюх зняли з ялинки, його повернули в якості фотозони для загадування бажань на Софійську площу.

Через введений посиленний січневий карантин капелюх буде демонтований, скоріше за все у понеділок, 11 січня, але кияни й далі зможуть його побачити в столиці.

Наступне розташування казкового капелюха буде на даху будівлі на вулиці Дмитрівській, де знаходиться Київська школа економіки Тимофія Милованова.

"Перша організація, яка погодилася взяти до себе капелюх і прикрасити ним свою будівлю, була Kyiv School of Economics Тимофія Милованова. Нині вони повторно звернулися до нас. І ми віддаємо казковий капелюх їм в оренду на три місяці. Після цього капелюх віддамо в оренду іншим бізнес-структурам, які виявили бажання", – розповів Ігор Добруцький, президент Folk Ukraine, яка організовує новорічне свято на Софійській площі.

Виходить, що скандальний капелюх тепер буде приносити дохід своїм творцям. Втім, вартість оренди вони не озвучують.

"Можу сказати, що капелюх повернеться до нас лише 1 грудня цього року в "Добропарк", де заплановано відкриття сезону "Зима за містом"", – поділився Добруцький.