Купувати пам’ятні монети тепер можна в інтернет-магазині Нацбанку

З 4 січня Національний банк України запустив інтернет-магазин з продажу нумізматичної продукції - пам'ятних монет та сувенірів.

Про це повідомляє пресслужба Нацбанку.

«З 4 січня 2021 року нумізматичну продукцію Національного банку можна придбати онлайн цілодобово та без вихідних в інтернет-магазині за посиланням: https://coins.bank.gov.ua», - йдеться у повідомленні.

Доступні для продажу пам’ятні монети України та сувенірна продукція реалізовуватимуться за роздрібною ціною НБУ.

Для задоволення потреб всіх охочих на замовлення продукції діятимуть певні ліміти, що залежатимуть від попиту на неї.

Для оформлення покупки необхідно зареєструватися, вказавши свої прізвище та ім’я, а також контактну інформацію. Після цього з’явиться можливість оплатити замовлення платіжною карткою будь-якого банку та оформити доставку.

Оплата можлива виключно в безготівковій формі платіжною карткою НПС «ПРОСТІР», Visa чи MasterCard.

Доставку замовлень по всій території України здійснюватимуть «Нова Пошта» та «Укрпошта». Строки доставлення та умови отримання продукції відповідають умовам компанії, яку обирає користувач.

Також для додаткової зручності клієнтів передбачена можливість видачі замовлень у пункті самовивезення, що перебуває у приміщенні Нацбанку за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2-А.

У НБУ також уточнили, що в майбутньому планують розширити можливості замовлення в інтернет-магазині для іноземних клієнтів та доставки нумізматичної продукції за кордон.