Стан Балуха стабілізувався, лікарі відзначають позитивну динаміку

Стан колишнього в'язня Кремля Володимира Балуха, який був прооперований після тяжкої травми голови, стабілізувався, і лікарі говорять про позитивну динаміку. Про це повідомила Марина Порошенко після відвідання Балуха у Київській міській клінічній лікарні швидкої допомоги, передає пресслужба "Європейської солідарності".

«Лікарі сьогодні нам сказали, що стан його здоров’я вже стабільний і має певну позитивну динаміку. Це дуже нас надихає на майбутні позитивні плани. Але, безумовно, Володимира чекає ще попереду дуже довгий шлях реабілітації і відновлення», – наголосила Марина Порошенко.

Нагадаємо, 8 вересня експолітв'язня Володимира Балуха знайшли побитим у столичному Гідропарку. Пізніше його прооперували через тяжку травму голови.

18 вересня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що підозрюваного у нападі на Балуха затримали. Ним виявися житель Київщини 1988 року народження. Наступного дня Дніпровський суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вигляді утримання під вартою 60 діб без права на заставу.