Суд відправив ексдепутатку Чорновол під цілодобовий домашній арешт

Печерський районний суд Києва відправив під цілодобовий домашній арешт до 8 червня колишню депутатку Тетяна Чорновол. Її підозрюють у вбивстві співробітника офісу «Партії регіонів» Володимира Захарова. Про це йдеться у відео з зали суду депутата з фракції «Європейська солідарність» Володимира Ар'єва, яке він оприлюднив у Facebook.

«Ганебне рішення вовчо-печерного суду: цілодобовий домашній арешт для Тетяна Чорновол. Вата мститься за Майдан і опір Росії. Патріоти мають нарешті повстати проти переслідувань!» - наголосив Ар'єв.

Зазначається, що також ексдепутатка має здати закордонний паспорт, приходити до слідчого чи суду на першу вимогу та носити електронний засіб стеження.

«Насправді це дуже весело. Місяць сиділа вдома, тому що нога була «відірвана», наступний місяць — тому що карантин, тепер під арештом. Що змінюється», — сказала Чорновол.

Нагадаємо, 10 квітня слідчі ДБР провели обшуки за місцем проживання екснардепки Тетяни Чорновол. У Бюро заявили, що повідомили Чорновол про підозру у вбивстві людини під час пожежі в офісі «Партії регіонів» у 2014 році.