У ДП «Антонов» змінили генерального директора

Державний концерн «Укроборонпром» призначив Сергія Бичкова виконуючим обов’язки генерального директора підприємства ДП «Антонов».

Про це повідомляє пресслужба концерну.

«Державний концерн «Укроборонпром», до складу якого входить ДП «Антонов», призначив Сергія Бичкова виконуючим обов’язки генерального директора підприємства. Сергій Бичков обіймав посаду віцепрезидента, виконавчого директора ДП «Антонов» з вересня 2020 року», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Бичков починав роботу на підприємстві з 1969 року інженером-технологом. Нині має науковий ступінь доктора технічних наук, професор, відзначений низкою державних нагород та почесних звань, зокрема орденом «За заслуги» І ступеню, орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня, а також є кавалером Національного ордену Франції «За заслуги».

При цьому, у концерні висловили сподівання, що Олександр Лось, який раніше обіймав посаду президента ДП «Антонов» та був звільнений за власним бажанням, залишиться працювати на підприємстві заступником генерального директора з проєктування.