У Києві правоохоронці затримали жінку за збройний напад на банк

20 липня жінка намагалася пограбувати столичне відділення «Укрсиббанку» на вулиці Автозаводській. Погрожуючи пістолетом вона отримала гроші, але на виході з приміщення її одразу затримали поліцейські.

Про це повідомили у поліції Києва.

Так, правопорушниця зайшла до приміщення і кинула підпалену пляшку з рідиною, а після під погрозою пістолетом почала вимагати гроші. Працівники банку виконали її вимогу, але змогли і викликати поліцію.

Поліцейські ввели спецоперацію, за кілька хвилин прибули на місце події та затримали зловмисницю біля виходу. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

На місці продовжують працювати правоохоронці, які опитують свідків та спілкуються із затриманою.

Зловмисницею виявилась уродженка Київщини, 1998 року народження. У ході першочергових слідчих дій у жінки було вилучено кошти у сумі майже 16 тисяч гривень, а також предмет, схожий на пістолет. Усе вилучене направили на відповідні експертні дослідження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Окрім того, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.