У Туреччині знайшли тіла двох українських моряків із затонулого судна Arvin

Рятувальники у турецькому Бартині дістали з води тіла двох українців - членів екіпажу суховантажу Arvin, який затонув 17 січня. Таким чином кількість загиблих сягнула трьох, ще трьох моряків шукають.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на керівника консульського відділу посольства України в Турецькій Республіці Андрія Білика.

«Відбулося опізнання, підтверджено смерть двох громадян України. Пошуково-рятувальна операція не припинялася, вона триватиме і завтра. Безвісти зниклими числиться три особи, яких активно шукають», - повідомив Білик.

Дипломат також розповів про деталі сьогоднішньої операції.

«Через складні погодні умови було важко діставати тіла потонулих. Довелося залучати додаткову рятувальну техніку. Близько 5-ї години тіла дістали з моря та згодом доправили до моргу місцевої лікарні», - розповів консул.

Врятовані українські моряки, які були виписані сьогодні з лікарні, нині перебувають в готелі, харчуванням та всім необхідним вони забезпечені. Планується, що завтра вони вирушать в Анкару, звідки вилетять до України.

Нагадаємо, 17 січня біля берегів Туреччини затонув суховантаж Arvin. Загалом на борту перебували 12 членів екіпажу, серед яких 10 громадян України. Вдалося врятувати 5 українців та одного росіянина. Пошуки інших членів екіпажу тривають.