Укрзалізниця зупиняє продаж квитків до Івано-Франківщини

З 26 лютого Укрзалізниця призупиняє продаж квитків на поїзди, що прямують до Івано-Франківщини та зворотно, через спалах коронавірусу в регіоні.

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

«Реагуючи на епідеміологічну ситуацію, Укрзалізниця з 00 год. 00 хв. 26 лютого до 12 березня 2021 року призупиняє продаж квитків у напрямку населених пунктів Івано-Франківщини та у зворотному напрямку», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для пасажирів, які придбали квитки раніше, Укрзалізниця разом із Міністерством інфраструктури України опрацьовує механізм, який дасть змогу пасажирам безпечно дістатися місць призначення.

Водночас Укрзалізниця інформує, що за бажанням пасажири зможуть повернути придбані квитки у будь-якій залізничній касі країни з відшкодуванням повної вартості.

Повернути квитки можна упродовж 30 днів, починаючи з 26 лютого.

Нагадаємо, 23 лютого Міністерство охорони здоров'я розділило Україну на зони за рівнем епідемічної небезпеки. У «червону» зону потрапили Івано-Франківська та Чернівецька області. Нові обмежувальні заходи набувають чинності з 26 лютого.

24 лютого Кабінет міністрів України схвалив додаткові обмеження для регіонів, де встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки, якими заборонив регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним, залізничним транспортом, міським електротранспортом та метрополітеном та перевезення легковими автомобілями, де кількість пасажирів, включаючи водія, більше 5 осіб без урахування дітей віком до 14 років.