Зеленський поставив мету побудувати у всіх регіонах України спортивну арену

Президент України Володимир Зеленський анонсував програму «Україна - чемпіон!», за якою у кожному регіоні України мають збудувати сучасну спортивну арену.

Про це Зеленський заявив під час проголошення щорічного послання до Верховної Ради про внутрішнє та зовнішнє становище України.

«Ми готуємо програму «Україна – чемпіон!». У кожному регіоні країни має бути велика сучасна спортивна арена. Кожна з них носитиме ім'я видатного українського чемпіона», — зазначив президент.

Крім того, Зеленський нагадав, що у межах програми «Велике будівництво» ремонтують старі та роблять нові дороги.

«Всі бачать, що в країні дійсно йде велике будівництво. Ми «зшиваємо» Україну. Не лише ідеями, не лише словами. А й дорогами та мостами», - наголосив глава держави.

Він додав, що цього року заплановано побудувати 4 тисячі кілометрів доріг державного значення, 2 тисячі – місцевого значення, 100 шкіл, 100 садочків, 100 спортивних об’єктів та 210 приймальних відділень з новітнім медичним обладнанням. 

Після цього має розпочатися реставрація українських замків, театрів, музеїв, об'єктів культурної та архітектурної спадщини країни.

Зеленський запевнив, що влада щодня працює над цим, щоб зробити Україну країною, де громадянам буде максимально комфортно жити, якою вони із задоволенням мандруватимуть та яку також будуть відвідувати мільйони туристів з усього світу.