Путін прокоментував розслідування Навального про палац у Геленджику

Президент Росії Володимир Путін публічно відреагував на розслідування Фонду боротьби з корупцією про палац у Геленджику, який начебто належить ему.

Сталося це 25 січня під час відеоконференції зі студентами, передає РБК.

Так, один із учасників зустрічі запитав у Путіна, чи дійсно палац належить йому, як стверджується у розслідуванні.

Президент РФ повідомив, що сам фільм, випущений Фондом боротьби з корупцією, який очолює Олексій Навальний, не бачив, «бо немає на це вільного часу», але «гортав відеодобірку». Також Путін заявив, що палац ні йому, ні його родичам ніколи не належав.

«Це просто компіляція, монтаж. Висловлюючись мовою одного з відомих наших персонажів, потрібно сказати: "Нудно, дівчатка". Ну хоч чогось попридумували б ще», - зазначив глава Росії

Він додав, що тема палацу обговорюється вже понад 10 років, а відтак за ці роки мали б залишитися документи, пов'язані з цим майном — оформленням земельних ділянок, фінансовими операціями тощо.

Зазначимо, що попри слова Путіна, у своєму розслідуванні ФБК якраз демонструє частину таких документів.

Як раніше повідомлялося, фільм «Палац для Путіна» опублікували наступного дня після затримання Олексія Навального у Москві.

У фільмі розповідається про облаштування будівлі площею 17,7 тисячі квадратних метрів на узбережжі Чорного моря неподалік від міста Геленджик, яка, як стверджують розслідувачі, належить Путіну. Загальну вартість палацу вони оцінюють у 100 млрд рублів (1,32 млрд доларів).