«Нова пошта» відкрила перші відділення у Великій Британії

Українська поштова компанія «Нова пошта» відкрила відразу два відділення у Великій Британії — у Лондоні. Загалом компанія має відділення вже у 13 європейських країнах.

Про це повідомила пресслужба компанії.

З 13 травня можна відправляти та отримувати з України посилки до 30 кг та до 1 000 кг у двох лондонських відділеннях за адресами 42 Fleet St., Temple та Unit 7, Falcon Court, St. Martin`s Way відповідно. Термін доставлення — від 5 днів.

Вартість доставлення з України до Великої Британії становить:

  • документи до 1 кг — 900 грн;
  • посилки до 2 кг — 950 грн;
  • посилки до 10 кг — 1 500 грн;
  • посилки до 30 кг — 2 500 грн.

Також клієнти можуть замовляти доставлення посилок до 100 кг кур’єром на будь-яку адресу в Англії, Шотландії, Північній Ірландії та Вельсі. За відправлення до 30 кг потрібно буде додатково сплатити 100 грн, а за кожні 100 кг посилки — 250 грн.

На відкриття відділень завітав тимчасовий виконувач обов'язків посла України у Великій Британії Едуард Фесько і став почесним гостем, який першим відправив до України вітальну листівку.

За словами співвласника «Нової пошти» Вячеслава Климова, у планах компанії — надати можливість клієнтам відправляти й отримувати посилки через мережу поштоматів партнера InPost.