Син Трампа попросив Ілона Маска створити соцмережу для його батька

Старший син чинного президента США Дональда Трампа просить розробника Ілона Маска створити соціальну мережу, якою міг би користуватися його батько.

Про це Дональд Трамп-молодший повідомив в Instagram.

Він заявив, що якщо хтось і може створити соцмережу для його батька, то це Ілон Маск.

«Якщо Ілон Маск може відправляти людей у космос, я впевнений, що він зможе створити неупереджену соціальну мережу. Думаю, є багато американців, яким би це сподобалося і які б щиро підтримали це», - зазначив він.

Син Трампа попросив Маска зробити це, аби «допомогти врятувати свободу слова».

Нагадаємо, 8 січня керівництво соцмережі Twitter вирішило остаточно заблокувати аккаунт чинного президента США Дональда Трампа. У компанії визнали, що заяви президента США у соцмережі можуть спровокувати нові заворушення, подібні тим, що відбулися 6 січня на Капітолійському пагорбі.

Крім того, 7 січня Facebook, Instagram і YouTube тимчасово заблокували акаунти Трампа. Засновник Facebook Марк Цукерберг вважає, що Трамп має намір використати решту часу до кінця свого президентського терміну, щоб підірвати мирну і законну передачу влади.

Пізніше Google також заблокував популярну серед прихильників Трампа соцмережу Parler. Там заявили, що в соцмережі продовжують розміщувати публікації із закликами до насильства у США.