У Мінську викрали членкиню Координаційної ради Марію Колеснікову

Членкиню Координаційної ради Марію Колесникову вранці 7 вересня у Мінську невідомі люди посадили в мікроавтобус з написом «Связь» і відвезли в невідомому напрямку. Про це білоруському виданню TUT.BY розповіла читачка Анастасія, на очах якої все і відбулося.

За словами Анастасії, це сталося приблизно о 10:05 поблизу Національного художнього музею. Анастасія йшла від проспекту Незалежності в сторону музею, обернулася і побачила Марію Колесникову.

За її словами, неподалік від музею був припаркований темний мікроавтобус з написом «Связь» на борту і ззаду була марка «Соболь». Вона пройшла вперед і почула звук падаючого на асфальт телефону.

«Я обернулася і побачила, що люди в цивільному одязі й в масках заштовхують Марію в цей мікроавтобус, у неї відлітає телефон, один з цих людей телефон підіймає, стрибає в мікроавтобус і вони їдуть», — розповідає Анастасія.

Як інформує видання, телефон Колесникової доступний, але трубку вона не підіймає.

Поки до кінця ця інформація не підтверджена.

Прессекретар Координаційної ради Антон Родненков о 10:13 заявив виданню, що Марія одна була в центрі міста у справах. Про її зникнення він дізнався від TUT.BY і став з'ясовувати, де перебуває Марія. Об 11:00 його телефон став недоступний.

«Де перебуває Марія й Антон, я не знаю і не можу зв'язатися з ними. Також немає зв'язку з членом Координаційної ради, старшим віцепрезидентом EPAM Максимом Богрецовим і виконавчим секретарем Ради Іваном Кравцовим», — сказав член Координаційної ради Максим Знак.

Згодом на зв'язок вийшов Максим Богрецов, з ним все гаразд.

Головне управління внутрішніх справ Мінська зараз перевіряє інформацію про зникнення Марії, передає TACC. Згодом у Міністерстві внутрішніх справ Білорусі заявили, що не затримували її.