У ТЦК на Дніпропетровщині помер військовозобов’язаний

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад.

Про це йдеться у заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП.

Там заявили, що викликали «швидку», до прибуття якої чоловіку надавали домедичну допомогу. Поліціянти, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу, стверджують у військкоматі.

За фактом смерті військовозобов’язаного зараз триває слідство. До його завершення у ТЦК закликали «утриматись від емоційних і неперевірених заяв та суджень».

Водночас донька померлого чоловіка заявила, що в її батька не було епілепсії, а помер він начебто через побиття з боку працівників ТЦК.

Вона розповіла, що її батька забрали у військкомат, щоб мобілізувати. Там його двічі навідувала його мати, яка начебто мала передати йому гроші на військове спорядження. Донька померлого каже, що під час перших відвідин чоловік був у звичайному стані, однак наступного разу його мати вже начебто помітила сліди побоїв.

Дівчина також заявила, що збирає інформацію щодо цього випадку, оскільки сама не є його свідком, та готує публікацію в соцмережах.