ДТП із кортежем Ярославського: слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом зникнення речових доказів

14 лютого з моргу зник одяг чоловіка, який загинув в аварії 9 лютого на Харківщині за участю кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

«Халатне ставлення до своїх обов’язків працівників Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи призвело до втрати речових доказів по кримінальному провадженню, відкритому в рамках досудового розслідування обставин ДТП, що сталося 9 лютого на автотрасі в Харківській області», - йдеться у повідомленні.

За повідомленням поліції, правоохоронці провели п'ять обшуків та дев'ять оглядів у морзі, за адресами проживання працівників, а також у їхньому транспорті.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу. Санкція передбачає штраф від 34 тисяч грн до 68 тисяч грн або виправні роботи до 2 років, або обмеження волі до 3 років із позбавленням права обіймати певні посад до 3 років.

«Очевидно, що хтось дуже не хоче нести відповідальність за скоєне. Повертайтесь якнайшвидше, пане Ярославський, у нас є до вас багато запитань», — сказав міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Як раніше повідомлялося, поліція Харківської області повідомила, що на одній із доріг Харківщини знайшли мертвого чоловіка з тілесними ушкодженнями. За попередніми даними, вночі 9 лютого на нього наїхала автівка.