ДТП з кортежем Ярославського: главу поліції Харківщини звільнили з посади через спробу фальсифікації справи

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський звільнив начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна та анонсував розслідування через спробу фальсифікації справи щодо ДТП за участю кортежа бізнесмена Олександра Ярославського.

Про це Монастирський написав у Facebook.

«Щойно прийняв рішення про звільнення начальника поліції Харківскої області Станіслава Перліна. Також буде розслідувано спробу фальсификації справи щодо ДТП з кортежем відомого бізнесмена Олександра Ярославського», - заявив міністр.

Він зазначив, що 10 лютого слідчі Харківської поліції подали до прокуратури Харківської області підозру за скоєння ДТП на водія, який працює в одній з допоміжних служб компанії DCH бізнесмена Олександра Ярославського. 

«Але вже сьогодні стало відомо, що ця особа перебувала під час ДТП в іншому місці. Через намагання приховати цей злочин та надання завідомо неправдивих показань справа має бути передана до Головного слідчого управління Національної поліції для повного та об’єктивного розслідування», — додав Монастирський.

Нагадаємо, 10 лютого поліція Харківської області повідомила, що на одній із доріг Харківщини знайшли мертвого чоловіка з тілесними ушкодженнями. За попередніми даними, вночі 9 лютого на нього наїхала автівка.