На Дніпропетровщині окупанти обстріляли дачний кооператив: є поранені

У ніч проти 29 березня російські окупанти обстріляли Дніпропетровщину. Пошкоджені енергетичні об'єкти, а також дачний кооператив. Є поранені цивільні, серед яких — дитина.

Про це повідомив у Telegram-каналі глава Дніпропетровської ОДА Сергій Лисак.

Він зазначив, що пошкоджень зазнали енергетичні об'єкти в Дніпровському, Криворізькому та Кам'янському районах. На одному з них постраждав чоловік. Йому надали необхідну медичну допомогу, оговтуватися буде вдома. 

Крім того, у Кам'янському росіяни влучили у дачний кооператив, де поранень зазнали ще п'ятеро людей. Серед них — 5-річна дівчинка. Дитині надали меддопомогу: вона лікуватиметься амбулаторно, як і жінки 19 та 47 років. А двох чоловіків, 36 та 47 років, довелося шпиталізувати. Один з них — у важкому стані.

Також унаслідок російського обстрілу зруйновані 3 дачні будинки, ще 4 — пошкоджені. Понівечені автомобілі.

Як зазначається, вночі над Дніпропетровщиною було збито 12 безпілотників та 12 ракет. Сили протиповітряної оборони працювали у Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському, Новомосковському, Кам'янському районах.

Окрім того, надвечір 28 березня росіяни завдали чергового удару по Нікополю, унаслідок чого пошкоджений санаторій, 3 приватні будинки, господарські споруди. Уночі окупанти знову били по Марганецькій громаді і Нікополю: знищений магазин, пошкоджений павільйон з ремонту одягу. Люди не постраждали.