Рятувальники завершили роботи на місці авіакатастрофи АН-26 під Харковом

Підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій завершили роботи на місці аварії літака АН-26 в Харківській області поблизу міста Чугуїв. Зараз проводять слідчі дії. Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Протягом 26 вересня підрозділи ДСНС шукали тіла загиблих, розрізали елементи фюзеляжу та надавали психологічну допомогу родичам загиблих. На місці авіакатастрофи працювали 70 рятувальників та 10 одиниць техніки.

Як повідомила у Facebook главкиня Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, серед загиблих в авіакатастрофі під Харковом курсант Володимир Олабін — син депутата Миколаївської облради. 

Нагадаємо, увечері 25 вересня неподалік міста Чугуєва на Харківщині розбився військовий літак Ан-26, на борту якого перебували 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба та семеро офіцерів.

На місці аварії літака знайшли тіла 25 людей, що були на облавку. Вранці 26 вересня стало відомо, що один курсант, що вижив після авіакатастрофи, помер у лікарні в Харкові. У нього було 90% опіків. Ще один виживший курсант третього курсу перебуває у Харківському військовому шпиталі у стані середньої тяжкості.