У Харківській області вирішили ввести режим надзвичайної ситуації

На засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій у Харківській обладміністрації вирішили ввести режим надзвичайної ситуації в області. Про це на засіданні заявив голова Харківської ОДА Олексій Кучер. 

«З урахуванням того, що у нас ситуація в регіоні ускладнюється, з урахуванням того, що у мешканки міста Харкова все ж таки зафіксовано і підтверджено випадок коронавірусу, ввести сьогодні надзвичайну ситуацію в регіоні», — йдеться у повідомленні.

Станом на ранок 21 березня в Україні офіційно підтверджено 41 випадок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (3), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (1), Тернопільській (1), Харківській (1, але жінка фізично перебуває на Київщині) областях і в Києві (3). Три з них летальні — померли 71-річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка — в Івано-Франківській та 33-річна — у Чернівецькій. Водночас один пацієнт з Чернівців одужав.