Правоохоронці влаштували обшуки в будівлях Департаменту транспортної інфраструктури КМДА та в «Київавтодорі»

Слідчі Державного бюро розслідувань та Служби безпеки 8 липня влаштували обшуки у приміщеннях Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації та комунальної корпорації «Київавтодор».

Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури, передає КМДА.

Як зазначили у Департаменті, обшуки проводять на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва в межах кримінальної справи про закупівлі техніки «Київавтодором».

«Департамент та комунальна корпорація в межах та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, надали всі документи, необхідні для всебічного й повного розслідування», — вказано у повідомленні.

Справа, яку розслідують у ДБР, стосується закупівлі машин для внесення рідких хлоридів для «Київавтодору». У КМДА наголошують, що ці закупівлі виконувалися за процедурою офіційних публічних закупівель.

У Департаменті транспортної інфраструктури запевняють, що їхня діяльність та підпорядкованих йому комунальних підприємств «прозора, тож об’єктивна і неупереджена перевірка встановить істину».