У Солом'янському районі Києва через вибух стався обвал будівлі

У Солом'янському районі Києва стався вибух, унаслідок якого обвалилася двоповерхова будівля. Жертв та постраждалих не має.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Києві.

Столичні рятувальники отримали повідомлення про вибух приблизно о 15:43. Додзвонювачі зазначали, що внаслідок вибуху на вулиці Карла Маркса обвалилася двоповерхова будівля, а під її завалами, ймовірно, є люди.

На місце виклику негайно виїхали рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Було задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 20 людей з особового складу підрозділів ГУ ДСНС, а також три одиниці техніки та 17 рятувальників КМДА.

За попередніми даними, на місці інциденту стався вибух газоповітряної суміші без горіння в окремо розташованому гаражі. Унаслідок вибуху гараж було знищено повністю. Також частково пошкоджені сусідній житловий будинок та літня кухня.

Власниця гаража заявила, що у приміщенні, яке обвалилося, нікого не було. Однак рятувальники вирішили розібрати великогабаритні будівельні конструкції, щоб упевнитися, що під завалами немає постраждалих.

О 20:27 у ДСНС повідомили, що роботи завершені, жертв та постраждалих внаслідок цієї події не має.