На Донбасі окупанти 6 разів стріляли по українських позиціях: один військовий ЗСУ зазнав поранення

Від початку доби, 10 червня, в зоні бойових дій на Донбасі зафіксовані 6 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків. В результаті ворожих обстрілів один військовий зі складу Об’єднаних сил отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зокрема, біля Шумів окупанти відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру. А неподалік населеного пункту Новгородське противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі Причепилівки ворог здійснив обстріл з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Біля Водяного російсько-окупаційні війська двічі обстріляли наші позиції зі станкових протитанкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

А поблизу Старогнатівки окупаційні війська відкривали вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В результаті ворожих обстрілів один військовий зі складу Об’єднаних сил отримав поранення. Воїну оперативно надали необхідну медичну допомогу та доправили до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого – середньої тяжкості.

"На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь", - зазначили в штабі.

Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.