На Донбасі зник український військовий: через три дні окупанти віддали його тіло

У зоні бойових дій на Донбасі 3 квітня зник один із військовослужбовців Збройних сил України. Через три доби, 6 квітня, бойовики передали його тіло українським військовим.

Про це повідомила 10-та Гірсько-штурмова бригада ЗСУ.

Як зазначається, зникнення військовослужбовця помітили 3 квітня, зброї у нього при собі не було. На місці, де востаннє його бачили, слідів бою не було.

«Військовослужбовець, попри нетривалий час проходження служби, в нашому підрозділі характеризувався позитивно, зауважень зі сторони командування не було. Спортсмен, прихильник здорового способу життя», — зазначено у повідомлені бригади.

Командування частини почало розшукувати військового, однак результатів це не дало. Що саме з ним сталося, невідомо. Розглядають різні версії, зокрема втрату орієнтування і викрадення.

Проте, у вівторок, 6 квітня, представники бойовиків на КПВВ "Мар'їнка" передали бригаді тіло зниклого військовослужбовця.

У бригаді повідомили, що бойовики поширили інформацію про те, що цей військовий 4 квітня загинув нібито від бойового зіткнення біля селища Шуми.

«Що саме трапилось можна буде розмірковувати лише після встановлення всіх обставин події. До останнього була надія, що він живий та з ним все гаразд. Про його ім’я, після сповіщення близьких, буде повідомлено додатково. Царство небесне тобі, брате…. На щиті…», - написали побратими.