На Львівщині вводять режим надзвичайної ситуації

На території Львівської області з 00:01 24 березня почне діяти режим надзвичайної ситуації. Таке рішення увечері 23 березня ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький у Facebook.

Він зазначив, що усі органи перевели у режим роботи у в умовах надзвичайної ситуації.

«Попри введення надзвичайної ситуації, ми мусимо пам’ятати, що забезпечення людей засобами для існування на нашій відповідальності. Поки в країні не впроваджено надзвичайний стан, ми мусимо підтримувати економічну діяльність в регіоні», — написав голова Львівської ОДА.

В Україні за останніми даними офіційно підтверджено 73 випадки інфікування коронавірусом COVID-19: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (5), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (5), Львівській (2), Тернопільській (1) Черкаській (1) областях і в Києві (29). Три з них летальні — померли 71-річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка — в Івано-Франківській та 33-річна — у Чернівецькій. Водночас один пацієнт з Чернівців одужав.