На окупованому Донбасі п'яні бойовики «ЛНР» перестріляли один одного на блокпосту - розвідка

За даними розвідки стало відомо, що на одному зі спостережних пунктів російсько-окупаційних військ у районі населеного пункту Голубівське, що знаходиться на тимчасово окупованій території Донбасу загинули п’ятеро бойовиків самопроголошеної «ЛНР».

Про це повідомляє пресцентр оперативно-тактичне угруповання «Північ».

Як зазначається, найманці після довготривалого вживання алкогольних напоїв та обговорення скрутної економічної ситуації у самопроголошеній республіці зчинили бійку, яка згодом переросла в стрілянину, в результаті якої один найманець наніс вогнепальні поранення несумісні з життям своїм співслужбовцям, після чого, усвідомивши тяжкість злочину, вчинив самогубство.

Водночас, російські ЗМІ з посиланням на «народну міліцію "ЛНР"» повідомили про напад «українських диверсантів» і «холоднокровне вбивство» пострілами в голову п’ятьох бойовиків на спостережному посту в районі Голубівського.

«Командування російсько-окупаційних військ, приховуючи низький рівень військової дисципліни та системне вживання алкогольних напоїв «воїнами» НЗФ, намагається звинуватити Збройні сили України, видаючи вказаний випадок за бойові втрати та порушення режиму припинення вогню зі сторони Збройних сил України», - наголосили в ОТУ.