У Запоріжжі окупанти завдали удару по торговому центру

Сьогодні, 25 травня, близько 05:13 російські окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю. Вони випустили чотири крилаті ракети, одна з яких влучила у торговельний центр. Ще одну збила українська ППО.

Про це повідомив речник Запорізької ОВА Іван Арєф'єв у коментарі Укрінформу.

Одна з ракет впала на дах ТЦ, який розташований у центрі міста.

За словами генерального директора торговельного центру Валентина Сотнікова, ракета влучила в поверх, де був розташований кінотеатр та кафе.

«Великі руйнування, але жертв немає. Людей не було в приміщенні. Сама будівля торгового центру ціла, коробка ціла, але всередині дуже значні руйнування. Потрібно багато грошей, аби все відновити», — зазначив він.

Сотніков додав, що останнім часом ТЦ не працював через плановий ремонт у супермаркеті, розташованому на першому поверсі. Водночас більшість магазинів були наповнені товаром.

«Магазини були зачинені, перебували під охороною. Люди збиралися відкриватися… Руйнування дуже значні. У нас всередині було багато скла. Його зараз немає. Даху немає», — уточнив Сотніков.

Також постраждали магазини, які розташовані поблизу ТЦ. Крім того, в приватному секторі міста вже відомо щодо 62 пошкоджених будинків. За попередніми даними, одна людина загинула, ще троє дістали поранення.