Українська сторона почала демонтаж фортифікаційних споруд у моста в Станиці Луганській

Українська сторона сьогодні зранку почала демонтаж фортифікаційних споруд біля зруйнованого моста через Сіверський Донець у Станиці Луганській. Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

Відзначається, 24 серпня 2019 року група підрозділу ДСНС України почала обстеження фортифікаційної споруди на наявність вибухонебезпечних предметів з правого боку від дороги в напрямку незаконних збройних формувань так званих «Л/ДНР».

«Після обстеження о 10:35 год. вказана група ДСНС розпочала демонтаж споруди та її розбирання. Станом на 11:15 год. розрахунок піротехнічного підрозділу ДСНС демонтував 10 одиниць покришок на ближньому, до зруйнованого мосту, опорному пункті», - йдеться в повідомленні.

На дану ділянку прибули спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

«Наголошуємо, що у разі відсутності синхронних дій з боку російських найманців та їх збройних формувань українська сторона змушена буде припинити зазначені вище роботи», - заявила українська сторона спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

Крім того додали, що станом на 12:00 бойовики будь-яких інженерних робіт не проводять.