«День кар’єри в IT»: «Хуавей Україна» запропонувала студентам нові можливості під час ярмарку вакансій у ДУІКТ

15 травня 2024 року «Хуавей Україна» взяла участь у ярмарку вакансій «День кар’єри в IT», організованому Державним університетом інформаційно-комунікаційних технологій (ДУІКТ). Відвідувачі заходу ознайомилися із ексклюзивними пропозиціями щодо стажування та подальшого працевлаштування у компанії. Таким чином, студенти останніх курсів можуть отримати роботу своєї мрії та поєднувати її із навчанням.

Випробувати свої здібності мають змогу студенти III-V курсів, які здобувають вищу освіту за спеціальностями у сферах IT і телекомунікацій. Для цього кандидати повинні продемонструвати високий рівень знань з основних технічних предметів і англійської мови. Разом із матеріалами щодо побудови кар’єри в «Хуавей Україна» компанія показала на ярмарковому стенді, як працює новітнє телекомунікаційне обладнання: маршрутизатор і точка доступу до 5G-мережі, що ідеально підходять для організації мобільного офісу із власним безперебійним Wi-Fi.

«Ми вдячні ДУІКТ за запрошення на ярмарок вакансій, який проводиться, мабуть, уперше за два роки. Наші провідні інженери й інші фахівці радо ознайомлять студентів із доступними програмами стажування і нашими продуктами. Усі охочі дізнаються, як влаштована робота компанії та що передбачає процес стажування. Також ми поділимося інформацією про фірмові онлайн-курси, де кандидати зможуть самостійно під’єднуватися до наших серверів та проходити навчання з підвищення кваліфікації», — сказав Володимир Білавка, заступник директора з питань персоналу компанії «Хуавей Україна».

На заході ректор ДУІКТ Володимир Шульга відзначив «Хуавей Україна» як постійного партнера університету із запровадження освітніх ініціатив особливою подякою за плідну багаторічну співпрацю та сприяння у підготовці висококваліфікованих працівників у галузі інформаційно-комунікаційних технологій.

«Сьогодні в ДУІКТ відбувається визначна подія, спрямована на працевлаштування наших студентів. Долучитися до неї ми запросили багато компаній зі сфер ІТ, телекомунікацій та кіберзахисту. І однією з них є «Хуавей Україна», яка найбільш активно задіяна у працевлаштуванні наших студентів: запрошує їх до проходження практики й стажування, бере участь у різних хакатонах тощо. Все це спрямовано на те, щоб студенти знайшли своє місце під сонцем, були успішно працевлаштовані й отримали гідну посаду в успішній компанії», — додала Каміла Сторчак, завідувачка кафедри Інженерії програмного забезпечення автоматизованих систем ДУІКТ.

За останні роки у межах партнерства «Хуавей Україна» ініціювала низку проєктів, важливих для розвитку галузі та освіти майбутніх фахівців, таких як Huawei ICT Academy, «Насіння для майбутнього», програма дуальної освіти. Також компанія співпрацює з університетом, надаючи серверне обладнання для проведення лабораторних і практичних робіт, матеріальну допомогу для оснащення кафедри інженерії та програмного забезпечення автоматизованих систем і підтримуючи студентів ДУІКТ, які представляють Україну на профільних міжнародних заходах.

Довідка:

Компанія Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення у різних сферах (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої, хмарні сервіси, digital power), компанія інвестує значні ресурси в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 207 000 співробітників у більше ніж 170 країнах, які обслуговують 3 мільярди клієнтів і споживачів у всьому світі. Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам. В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність із 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності «Хуавей Україна» охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток. Упродовж 2022-2023 років компанія разом із партнерами проводила комплексні проєкти з надання гуманітарної та технічної підтримки по всій Україні й активно розвивала екосистему у сфері освіти. Дізнайтеся більше на сайті: huawei.com/ua.

Контакти
Пресофіс «ХУАВЕЙ УКРАЇНА»
HuaweiUkraine@spnua.agency