Уряд передав Укравтодору 61,5 млн гривень, передбачених для діагностики онкозахворювань

Кабінет міністрів України передав Укравтодору 61,552 млн гривень для покращення стану автомобільних доріг у Львівській області, які призначалися на програму "Удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань в Україні".

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну №1276-р від 21 жовтня.

"Передати частину бюджетних призначень, передбачених у 2020 році Міністерству охорони здоров’я Державному агентству автомобільних доріг за бюджетною програмою "Реалізація державного інвестиційного проєкту "Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області"" у сумі 61 552 тис. гривень (видатки розвитку)", - йдеться у повідомленні.

Загалом за бюджетною програмою перерозподілили 104,752 млн гривень.

Окрім Укравтодору, кошти отримало Міністерство освіти: 20 млн гривень на реставрацію головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка; 7,2 млн гривень — на створення Міжнародного центру підготовки пілотів на базі Національного авіаційного університету; 6 млн — на реставрацію староакадемічного корпусу ансамблю Братського монастиря у Києві.

Ще 10 мільйонів гривень отримало Міністерство енергетики та вугільної промисловості — на розвиток Новокостянтинівської шахти у Кіровоградській області.