Огляд новин

Про нас

SpeakerNews.com.ua - інтернет-видання для людей, які вміють думати, синтезувати інформацію, робити висновки і оперативно реагувати на те, що відбувається.

Редакція SpeakerNews - команда професіоналів, завдяки злагодженій і творчій роботі якої сайт наповнюється новинами про найголовніші і актуальні події, що відбуваються в Україні і в усьому світі, гостро хвилюючих наших читачів.

На сторінках нашого незалежного інтернет-видання ми щодня відображаємо своєчасну і об'єктивну інформацію в сфері політики, економіки, культури.

Ми готові до дискусій і всебічним обговоренням резонансних новин. Ми відкриті до співпраці з журналістами, авторами, блогерами, які можуть викласти достовірні факти, проаналізувати події, дати експертну оцінку того, що відбувається, висловити свою точку зору, якщо їх погляди не суперечать вимогам законодавчої бази України і принципам нашої редакційної політики.

Редакція SpeakerNews стоїть на захисті прав людини і не допускає публікацію матеріалів з сумнівних джерел, таких, що принижують людей за гендерною, расовою, національною ознакою, сексуальною орієнтацією, релігійних переконань, фізичним або психічним захворюванням.

Інтернет-видання SpeakerNews.com.ua - не є інформаційним агентством. Воно діє на підставі закону України «Про інформацію».

Редакція SpeakerNews бажає, щоб наші читачі завжди залишалися в курсі новин і подій, тому наш сайт оптимізований під мобільні пристрої.

З питань інформаційного партнерства та питань, пов'язаних з роботою сайту слід звертатись за електронною адресою: info@speakernews.com.ua

Огляд новин

Огляд новин