Огляд новин

Використання матеріалів сайту SpeakerNews.com.ua

  1. З першим відвідуванням сайту SpeakerNews.com.ua, Користувач сайту юридично погоджується на обов'язкове виконання нижчеперелічених умов використання матеріалів. У разі незгоди, Користувач повинен покинути сайт і / або не користуватися сайтом SpeakerNews.com.ua.
  2. Редакція сайту залишає за собою право в будь-який час вносити зміни в ці умови, які вступають в силу з моменту опублікування. Користувач завжди може перевірити цей розділ для отримання актуальної інформації.
  3. Під використанням матеріалів мається на увазі будь-яке опублікування, розповсюдження, копіювання, передрук, відтворення, переклад і інші способи, передбачені Законом України "Про авторське право і суміжні права".
  4. Всі права на матеріали, розміщені на сайті SpeakerNews.com.ua, належать інтернет-виданню SpeakerNews.com.ua, якщо інше не зазначено в тексті.
  5. При повному або частковому використанні матеріалів, розміщених на сайті SpeakerNews.com.ua, допускається тільки за умовою особистих, некомерційних цілей, або при наявності прямого, відкритого для пошукових систем посилання / гіперпосилання на безпосередню адресу матеріалу на сайті SpeakerNews.com.ua, не нижче першого абзацу тексту.
  6. Редакція сайту допускає розміщення посилань на інші сайти в мережі Інтернет та цитування матеріалів сайтів третіх осіб. Зміст контенту сайтів третіх осіб не контролюється Редакцією SpeakerNews.com.ua. Редакція сайту не несе будь-якої відповідальності за цей контент. Розміщення посилань і матеріалів сайтів третіх осіб не означає, що Редакція сайту поділяє позиції і думки, розміщені на них.
  7. При розміщенні рекламних матеріалів, матеріалів авторів, блогів, інформаційних статей на сторінках сайту, Редакція сайту не несе відповідальності за їх зміст, а також за наслідки їхньої публікації і використання.
  8. При виявленні інформації, що порушує права Користувача сайту, останній повинен повідомити Редакцію електронним листом на адресу info@speakernews.com.ua і надати підтверджуючу інформацію про порушення прав. У разі надання неправдивої інформації, Користувач несе повну юридичну відповідальність за завдану шкоду, включаючи витрати адвокатських послуг.
  9. Не дотримання перерахованих умов буде розцінюватися як використання матеріалів без дозволу і як порушення прав на інформацію та інтелектуальну власність, які захищаються законом. Редакція сайту SpeakerNews.com.ua залишає за собою право на захист прав відповідно до законодавства України в судовому порядку.

Огляд новин

Огляд новин