Депутат Галушко більше не хоче бути «слугою»: заявив про вихід з партії

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Микола Галушко заявив, що виходить з партії. До Верховної Ради він обирався на 97 окрузі (Бровари). Він залишиться у складі фракції. Про це він заявив у відеозверненні до президента Володимира Зеленського у Facebook.

За його словами, всі місця в списку «Слуги народу» на місцевих виборах в його окрузі продані, а заклики боротися з корупціонерами й старими елітами — «це просто слова».

Він додав, що під час недавнього розподілу на райони «кулуарна політична гра керівництва «Слуги народу» ледь не знищила Броварський район».

«У таких політичних виборах ні я, ні моя команда брати участь не буде. Тому я, Галушко Микола, офіційно заявляю про вихід з партії "Слуга народу"», — заявив депутат.

За даними громадського руху «ЧЕСНО», Галушко закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «правознавство» та Інститут вищої кваліфікації при Київському торговельно-економічному університеті за спеціальністю «економіка».

З 1997 до 2006 року проходив службу в органах внутрішніх справ, згодом працював виконавчим директором, у компанії «ГАЛІД», основною діяльністю якого є приватні охоронні служби.

У 2017 році працював на посаді радника директора Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості УКРСПИРТ.

Був довіреною особою по 97 округу тоді ще кандидата на пост президента Володимира Зеленського на виборах. Потрапивши до Ради, став членом Комітету з питань правоохоронної діяльності.

За 9 місяців роботи парламенту жодного разу не виступав у Раді.