На Львівщині напали на «слугу» Миколу Тищенка

У Львівській області стався напад на народного депутата Миколу Тищенка (виключений зі складу фракції «Слуга народу»).

Про це повідомила речниця обласного управління Національної поліції Світлана Добровольська, передає Громадське.

Тищенко подав заяву в поліцію, і там розпочали досудове розслідування за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Нині правоохоронці встановлюють обставини події. 

Водночас Тищенко розповів, що до нього на приймальню нібито звернулися працівники та пацієнти пансіонату з проханням захистити їх від рейдерського захоплення, погроз життю та виселення на вулицю. Мовляв, невідомі озброєні люди незаконно захопили два гектари комунальної землі у Брюховичах в передмісті Львова.

«Вчора боролися з цією мафією до пізньої ночі. На місце злочину приїхав Журбенко Василь, представився начальником охорони від загарбника "Укри" та… співпрацівником "Інтерполу". В його автівці на підробних номерних знаках, будо виявлено багато камер та фотоловушки», — написав депутат.

Також він стверджує, що чоловік поводився агресивно, принижував його помічників, провокував поліцію і всіх присутніх та нібито публічно залякував жінок і працівниць пансіонату, про що ті, за словами нардепа, дали свідчення.

«А також після того, як ця особа вдарила мене в присутності поліції, на нього відкрито кримінальне провадження про напад на мене під час виконання моїх депутатських повноважень», — додав Тищенко.