Саакашвілі перейменував Нацраду реформ в Офіс простих рішень та результатів

Глава Виконавчого комітету реформ і член Національної ради реформ Міхеїл Саакашвілі перейменував останнє відомство в Офіс простих рішень та результатів. Про це він повідомив у своєму зверненні у Facebook.

Він зауважив, що президент України Володимир Зеленський ініціював внесення змін до податкового закон №1210.

"Днями набрав чинності закон №1210. Одночасно з багатьма позитивними речами в законі є прямі ризики для роботи бізнесу та економіки у цілому. Президент Зеленський дуже стурбований тими ризиками, який несе цей закон для бізнесу, тому він виступив з ініціативою терміново розробити зміни, які необхідно до нього внести. Через два дні у нас велика зустріч з бізнес-асоціаціями, щоб почути їхню думку", - повідомив Саакашвілі.

Він також показав у відео новий офіс, де тепер на всю стіну красується новий напис: "Офіс простих рішень та результатів".

Нагадаємо, що своїм указом від 13 серпня 2014 №644 п'ятий президент України Петро Порошенко створив Національну раду реформ - "для забезпечення політичного консенсусу в процесі проведення реформ".

7 травня 2020 року президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Саакашвілі главою виконавчого комітету Нацради з реформ при Офісі президента. Це викликало негативну реакцію Грузії. 8 травня країна відкликала свого посла в Києві для консультацій. Зеленський назвав це рішення помилкою. Також Міністерство закордонних справ України закликало Грузію не ставити двосторонні відносини в залежність від процесу реформ в Україні.