В Офісі генпрокурора повідомили попередню причину смерті депутата Полякова

За попередніми даними, народний депутат України Антон Поляков помер унаслідок гострої ішемічної хвороби серця.

Про це повідомили в Офісі генеральна прокурора.

За результатами розтину, медики встановили, що смерть Полякова настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Однак наразі слідство очікує результати інших судово-медичних досліджень.

Патрульна поліція зазначала, що виявила народного депутата без свідомості на задньому сидінні таксі, яке зупинили за порушення правил дорожнього руху.

Патрульні терміново викликали швидку медичну допомогу та допоміжний екіпаж. Поки «швидка» їхала, вони дістали депутата з автомобіля.

За словами поліцейських, у Полякова були відсутні пульс та дихання. Тоді патрульні негайно розпочали серцево-легеневу реанімацію до приїзду медиків. Його намагалися реанімувати і лікарі «швидкої», але врешті констатували смерть.

Водій таксі розповів правоохоронцям, що за кілька хвилин до того депутат сів у машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі Києва. В автівці йому стало зле, у нього почалася нудота.

Наразі правоохоронці оглянули та вилучили автомобіль таксі, а самого водія допитують слідчі.

За фактом смерті Полякова поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «Природна смерть».

Нагадаємо, сьогодні, 8 жовтня, у Дніпровському районі Києва знайшли мертвим в таксі народного депутата Антона Полякова.