В Офісі президента підтвердили зустріч Зеленського і Путіна

Президент України Володимир Зеленський 9 грудня проведе двосторонню зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним після переговорів лідерів країн «нормандської четвірки». Про це заявив учасник української делегації у Парижі, заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, передає пресслужба глави держави.

«Спочатку президент проведе двосторонню зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном, після цього – з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. І далі буде зустріч чотирьох лідерів у "нормандському форматі". Після цього президент України Володимир Зеленський проведе двосторонню зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним», – повідомив Тимошенко представникам ЗМІ в Парижі.

За його словами, під час перемовин можливе обговорення газового питання.

«У складі делегації є пан Оржель (міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель, – ред.) та пан Вітренко (виконавчий директор НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко, – ред.). За потреби вони братимуть участь в обговоренні газових та інших питань, які їх стосуються», – зазначив Тимошенко.

Також він уточнив, що наразі тривалість переговорів невідома.