В організмі померлого депутата Полякова знайшли метадон - МВС

У Міністерстві внутрішніх справ підтвердили, що в організмі померлого народного депутата Антона Полякова, окрім алкоголю, знайшли наркотичну речовину - метадон. Проте остаточних висновків у розслідуванні правоохоронці ще не мають.

Про це розповів директор Департаменту комунікацій у МВС Артем Шевченко в етері телеканалу "Україна 24".

"Судово-медичні експерти повідомили слідству, що в організмі загиблого окрім алкоголю, про що повідомив начальник київської поліції, є також така хімічна речовина як метадон"», ㅡ сказав він.

Однак, яким саме був цей метадон, коли він потрапив в організм депутата і як це могло вплинути на смерть Полякова, ще мають встановити після глибоких медичних досліджень.

Нагадаємо, 8 жовтня у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим народного депутата Антона Полякова. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "Природна смерть". 

Як заявили в Офісі генпрокурора, за попередніми даними, причиною смерті Полякова стала гостра коронарна недостатність і гостра ішемічна хвороба серця.

Проте очільник поліції Києва Іван Вигівський заявляв, що слідство відпрацьовує декілька версій смерті народного депутата: хронічне захворювання, що могло призвести до смерті та отруєння невідомою речовиною, як самостійно, так і невідомою особою.

"Призначено кілька експертиз з метою виявлення токсичних, отруйних, наркотичних психотропних та медичних речовин, які встановлять остаточну причину смерті", - сказав він.