Єрмак запропонував Супрун приєднатися до Саакашвілі в Нацраді реформ

Голова Офісу президента 18 травня запросив колишнього міністра охорони здоров'я Уляну Супрун приєднається до Національній раді реформ, який нещодавно очолив грузинський політик Міхеїл Саакашвілі. Про це вона повідомила в середу, 20 травня, у Facebook.

За її словами, запрошення Єрмак озвучив на зустрічі 19 травня. При цьому на неї не запросили Саакашвілі, зате там був присутній заступник голови виконавчого комітету ради Національного реформ Олександр Ольшанський.

"Під час зустрічі Єрмак озвучив своє бажання і начебто президента також, щоб я приєдналася до Національної раді реформ", - пише Супрун.

Однак Єрмак, як зазначає Супрун, не міг відповісти на її питання, включаючи яку роль вона буде грати в цьому органі. Також він не зміг уточнити плани щодо реформ і плани щодо формату роботи виконавчого комітету Ради.

"Десь на десятій хвилині зустрічі Андрію Єрмаку треба було прийняти "важливий" дзвінок, після якого він уже не повернувся. При цьому сама зустріч розпочалася із запізненням на пів години", - розповідає Супрун.

За словами автора медичної реформи, у неї склалося враження, що цю зустріч організували через чиєсь доручення і "для галочки", адже конкретної пропозиції так і не було.

"Виглядає так, що все було зроблено для того, щоб згодом можна було стверджувати, що Уляні Супрун пропонували, але вона не захотіла", - робить висновок вона.