Зеленський задоволений своїми досягненнями за 2,5 роки президентства

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що за 2,5 роки свого президентства ще не все встиг зробити, але тими результатами, що вже є, задоволений. Та чи був він «нормальним президентом», буде розуміти за ставленням до нього людей.

Про це він сказав на пресмарафоні 26 листопада.

Зеленський підкреслив, що зараз задоволений земельною та інфраструктурною реформами, а також поступовою цифровізацією України. Останній пункт він вважає найголовнішим кроком у боротьбі з корупцією.

«Я від самого початку говорив: цифровізація, якої в нашій державі немає, це ㅡ швидкі результати, перемоги, кроки, щоб позбавити наше суспільство спілкування з чиновником, зменшувати корупційні наслідки», ㅡ сказав президент.

Він додав, що найкращих результатів очікує з початком судової реформи, але цей процес буде довгим і складним.

«Те, що ми можемо ㅡ ми робимо. Може, ви праві й можна зробити більше. Чи є у суспільства запит на зміни ㅡ є. Щодо нових облич ㅡ здебільшого вони нові. Є люди з часів Януковича, але це не його соратники», ㅡ зазначив Зеленський.

За словами Зеленського, теперішня влада ще не виконала все з обіцяного, але «минуло лише 2,5 роки, а не 5».

«Я задоволений окремими речами. Не знаю, чи ними пишатися. Мені здається, коли буду старим, буду розуміти, чи був нормальним президентом. Я навіть не кажу найкращим у світі ㅡ людей не буває ідеальних. Чи був я гідним президентом своєї держави й народу, який мене обрав, чи ні ㅡ я це зрозумію за ставленням людей до мене», ㅡ наголосив глава держави.