AB InBev Efes Україна запускає безалкогольне пиво Bud Zero

У рамках просування безалкогольного сегмента в Україні AB InBev Efes оголосила про запуск нового безалкогольного пива під культовим брендом Bud. У новинці Bud Zero 0,0% алкоголю і всього 70 калорій.

Представивши на ринку Bud Zero, що зберіг свіжий смак легендарного пива Bud, компанія робить ще один крок для розвитку безалкогольного сегмента.

Bud Zero виробляється з якісного ячменю, хмелю та солоду. Унікальний процес фільтрації дарує пиву м'якість смаку з 0,0% алкоголю.

«В Україні, як і в усьому світі, все більше споживачів починають замислюватися про своє здоров'я, відмовляючись від алкоголю. Але це не означає, що потрібно говорити пиву «ні». З безалкогольними альтернативами, такими як пиво Bud Zero, кожен може насолодитися звичним смаком улюбленого напою», ― говорить Анна Руденко, маркетинг-директор компанії AB InBev Efes Україна.

На українському ринку Bud Zero представлений у скляній пляшці та металевій банці об'ємом 0,5 л.

Інформаційна довідка:

AB InBev Efes Україна — один із лідерів українського пивоварного ринку, який є спільним підприємством найбільшої в світі виробника пива Anheuser-Busch InBev і регіональної компанії з виробництва напоїв із провідними позиціями Anadolu Efes.

AB InBev Efes Україна має три пивоварні в Чернігові, Харкові та Миколаєві.

Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Beck's, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller, Velkopopovický Kozel, «Старий Мельник із Діжки», Miller; локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», Сhill; квасу «Село і люди».

Контакти для ЗМІ

Усі запити, пов'язані з наданням інформації для ЗМІ, прохання надсилати Нонні Мартиновій, менеджеру із зовнішніх комунікацій.

Моб.: +38 (095) 287-62-28; +38 (068) 344-56-02

E-mail: Nonna.Martynova@AB-Inbev.com