Huawei отримала премію «Вибір користувачів» за версією Gartner Peer Insights 2020 у категоріях «Центри обробки даних» та «Хмарні мережеві технології»

Компанія Huawei, провідний світовий постачальник інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ) та інтелектуальних пристроїв, отримала нагороду «Вибір користувачів» (Customers' Choice) за версією Gartner Peer Insights у категоріях «Центри обробки даних» та «Хмарні мережеві технології». Премією було відзначено рішення Huawei для мережі центрів обробки даних (DCN) CloudFabric. Рейтинг Huawei станом на листопад 2020 року становив 4,9/5, що дозволило компанії посісти перше місце серед майже 20 постачальників.

Huawei визнана «Вибором користувачів» за версією Gartner Peer Insights 2020 у категоріях «Центри обробки даних» та «Хмарні мережеві технології»

Згідно з Gartner Peer Insights, станом на листопад 2020 року рішення Huawei CloudFabric отримало позитивні відгуки від користувачів зі всього світу. Високої оцінки удостоїлися такі продукти та рішення, як комутатори для центрів обробки даних (DC) серії CloudEngine, iMaster NCE-Fabric — автономна система управління і контролю DCN, а також Huawei iMaster NCE-FabricInsight — інтелектуальна аналітична платформа, розроблена для DCN. У категоріях «Можливості продукту», «Інтеграція і розгортання» та «Сервіс і підтримка» рішення Huawei високо оцінили користувачі з різних сфер, зокрема представники фінансового сектора, сектора державної служби та інтернет-галузі, а також оператори зв’язку.

«Для нас велика честь знову отримати цю нагороду та удостоїтися найвищої оцінки (4,9/5) і визнання з боку глобальних клієнтів. Дякуємо всім, хто залишив про нас відгуки на платформі Gartner Peer Insights. У майбутньому ми продовжимо задовольняти потреби користувачів і впроваджувати інновації. Ми прагнемо створювати продукти та рішення, які високо цінують клієнти, з метою прискорення цифрової трансформації галузей», — зазначив Леон Ван (Leon Wang), президент напряму мереж ЦОД у Huawei.

Huawei CloudFabric обслуговує понад 9 200 корпоративних клієнтів у понад 140 країнах світу. Завдяки постійним впровадженням інновацій та лідерським позиціям на ринку DCN клієнти довіряють Huawei.

  • У 2020 році Huawei випустила абсолютно нове рішення CloudFabric 2.0. Воно базується на відкритій архітектурі та може підключатися до декількох хмар. Також воно сумісне з пристроями від різних постачальників, що дозволяє скоротити операційні витрати (OPEX) на 28%. Інтелектуальна мережа з підтримкою 400GE високої щільності вирізняється нульовими втратами пакетів і низькою затримкою. Вона покращує обчислювальні можливості на 27%, а кількість операцій введення/виведення за секунду для зберігання даних — на 30%.
  • Huawei випустила комутатор нового покоління CloudEngine 16800 для центрів обробки даних стандарту 400GE. Він базується на провідній у галузі новій платформі, нових оптичних інтерфейсах, нових інтелектуальних системах. Комутатор забезпечує ефективну взаємодію між різними ланками «нової інфраструктури» та сприяє прискоренню цифрової трансформації галузі.
  • Крім інноваційних рішень і продуктів, комутатори Huawei CloudEngine для центрів обробки даних також завоювали довіру клієнтів у всьому світі. Згідно зі звітом Gartner «Мережеве обладнання підприємств за сегментами ринку в усьому світі, другий квартал 2020 року» від 29 вересня 2020 року [1], Ethernet-комутатори Huawei на 10 Гбіт/с і 25 Гбіт/с займають найбільшу частку ринку за кількістю глобальних постачань.

Gartner Peer Insights — це онлайн-платформа рейтингів та оглядів програмного забезпечення та IT-сервісів, розроблена IT- і технічними спеціалістами, які ухвалюють рішення у галузі. Мета — допомогти IT-лідерам робити більш усвідомлені покупки, а постачальникам технологій — покращувати свої продукти завдяки об’єктивним і неупередженим відгукам від своїх клієнтів. Gartner Peer Insights включає понад 350 000 перевірених оглядів на понад 340 ринках.

Щоб отримати більше інформації про рішення Huawei CloudFabric для мереж центрів обробки даних і комутатори CloudEngine для центрів обробки даних, будь ласка, відвідайте сайт Huawei DCN Solution.

Дисклеймер

Вибір клієнтів Gartner Peer Insights містить суб’єктивні думки в оглядах кінцевих користувачів, рейтинги, а також дані, що є частиною задокументованої методології. Вони не є точками зору та висновками компанії Gartner або її дочірніх підприємств.

[1] Звіт Gartner «Мережеве обладнання підприємств за сегментами ринку в усьому світі, другий квартал 2020 року» від 29 вересня 2020 року.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов'язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Ми вкладаємо значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 194 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.

Дізнайтеся більше на сайті: https://www.huawei.com/ua/.

Читайте новини компанії в офіційних джерелах

Huawei Ukraine: https://www.huawei.com/ua/

Huawei Consumer Ukraine: https://consumer.huawei.com/ua/

Huawei Enterprise Ukraine: https://e.huawei.com/ua/

Huawei FusionSolar Ukraine: https://solar.huawei.com/ua

Huawei Global: http://www.huawei.com

Facebook

Huawei Ukraine https://www.facebook.com/huaweiukraine

Huawei Mobile UA https://www.facebook.com/HuaweimobileUA/

Huawei Enterprise https://www.facebook.com/HuaweiEnterprise

Huawei Global https://www.facebook.com/huawei/

Telegram

Huawei UA https://t.me/Huawei_Ukraine

Twitter

https://twitter.com/huawei_ukraine

Twitter Huawei FusionSolar: https://twitter.com/HuaweiSolar

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/huawei-fusionsolar

Контакти

Аліна Севастюк, менеджер зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА (корпоративний PR), sevastiuk.alina@huawei.com, +380 95 462-82-82

Олександра Терещук, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА, tereshchuk.oleksandra@huawei.com, +380 96 340-66-22