«ІТ-Інтегратор» для мережі EVA: впровадження комплексної системи відеоспостереження для охорони складів

Компанія «ІТ-Інтегратор» впровадила комплексну систему охоронного відеоспостереження для складів інтернет-магазину торговельної мережі EVA. Проєкт був реалізований на базі розподільчого центру мережі в м. Бровари. У його рамках компанія встановила 240 IP-камер Hikvision, які забезпечують цілодобову охорону об’єкту.

Завдання оснастити об’єкт системою відеоспостереження постало перед мережею у рамках проєкту з організації майданчика для власного інтернет-магазину.

«Ми успішно реалізували проєкт у співпраці з компанією «ІТ-Інтегратор», фахівці якої встановили камери спостереження та проклали структуровану кабельну мережу. Це не перший досвід нашої взаємодії, тому комплекс робіт з монтажу, запуску та налагодження був виконаний якісно і вчасно. Сьогодні система працює стабільно: вона не тільки допомагає нам здійснювати контроль і гарантувати безпеку на об’єкті, а й дозволяє аналізувати та оптимізувати робочі процеси», — коментує Володимир Чорногор, заступник директора департаменту безпеки роздрібної торгівлі лінії магазинів EVA.

«Наша компанія вже багато років системно співпрацює з найбільшими ритейл-мережами країни і реалізує різноманітні IT- та інженерні проєкти. А напрям систем відеонагляду є одним з пріоритетних для нас. Тому нам дуже приємно, що реалізація цієї комплексної системи дозволить мережі EVA гарантувати безпеку такого перспективного напряму, як онлайн-торгівля», — коментує Надія Омельченко, віцепрезидентка «ІТ-Інтегратор».

Проєкт впровадження комплексної системи охоронного відеоспостереження для мережі EVA став переможцем категорії «Наймасштабніший проєкт у сфері систем відеонагляду» на цьогорічній конференції «Найкращі проєкти відеоспостереження та СКС», яку організовує профільне видання «Мережі та Бізнес».

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

Лінія магазинів EVA — найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент декоративної косметики, парфумерії, продукти для догляду за обличчям і тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також засоби для догляду за малюками. Понад 8 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності «EVA МОЗАЇКА».

Сім років компанія EVA посідає лідерські позиції у своєму сегменті ринку, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача». У 2020 році лінію магазинів EVA втретє поспіль визнано «Найкращим магазином краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року-2020». У 2019-му компанія отримала нагороду «Ритейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association, а також нагороду найбільшої міжнародної виставки у галузі приватних марок PLMA (Private Label Manufacturers Association) у Нідерландах і нагороду «За лідерство в управлінні власними косметичними торговими марками» від виставки InterCHARM.

За 18 років компанія зросла до понад 1 000 магазинів по всій Україні, представивши більш ніж 30 000 асортиментних позицій. У 2020 році вперше у своїй історії мережа магазинів EVA перетнула психологічний рубіж у 100 мільйонів одиниць товарів ВТМ, які реалізувала протягом року, та має у своєму портфелі 51 ВТМ. Нині штат співробітників Лінії магазинів EVA налічує близько 13 000 осіб. EVA дотримується найвищих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури, що відображено в моделі сервісу компанії: «EVA — це найкраща подруга, що дарує щастя бути собою».

Додаткова інформація: https://eva.ua.

Контакт для ЗМІ:

Музиченко Тетяна

Тел.:  +380 93 130 7512

E-mail: EvaPressOffice@spnua.agency