Міжнародна спілка електрозв’язку оголосила 15 переможців першого дослідного конкурсу Connect2Recover

Компанія Huawei надала 15 дослідних грантів у межах Connect2Recover — світової ініціативи, започаткованої Міжнародною спілкою електрозв’язку (ITU) у серпні минулого року. Дана міра сприятиме прискоренню цифрової інклюзії у тих галузях, які найбільше цього потребують.

Дистанційний доступ до галузей освіти, роботи та охорони здоров’я сьогодні як ніколи важливий. Однак мільярди людей усе ще не забезпечені якісним зв’язком. Згідно з останніми статистичними даними ITU, 37% світового населення досі не мають доступу до інтернету. Щоб прискорити цифрову інклюзію у часи нагальної потреби, Huawei виділила 15 дослідних грантів для Connect2Recover — міжнародної ініціативи, запущеної та очолюваної ITU із серпня 2021 року.

Нагородження переможців конкурсу Connect2Recover відбулося у Женеві, Швейцарія. Команди-переможці включають представників 44 інституцій у всьому світі та пропонують рішення, що сприяють розвитку цифрової інклюзії. Їхні проєкти направлені на подолання локальних проблем у 32 країнах, 14 з яких — найбідніші у світі.

Зокрема, команди розроблятимуть рішення для надання послуг телемедицини у сільських населених пунктах із недостатнім рівнем медобслуговування. Також переможці забезпечуватимуть такі місцевості стандартизованими інструментами картографування і створюватимуть простір спільних даних. Усі ці заходи сприятимуть розвитку економіки цих у країнах, що розвиваються.

Загалом до ITU надійшло 307 пропозицій із 80 країн. Результати дослідних проєктів будуть оприлюднені в серії стислих публікацій ITU Build Back Better with Broadband: Research Stories from the Frontline. Підсумкову презентацію заплановано провести на Всесвітній конференції із розвитку телекомунікацій (WTDC) у червні 2022 року.

Як інформаційно-аналітичний партнер із міжнародним досвідом у цифровій інфраструктурі Huawei уважно стежитиме за поданими заявками і надаватиме допомогу, де це можливо. Компанія вітає переможців і висловлює подяку організації ITU та академічному журі, до складу якого входять п’ять відомих науковців. Вони оцінювали пропозиції та обрали команди переможців.

Дізнатися про 15 переможців та їхні проєкти можна за посиланням: https://www.itu.int/en/ITU-D/Pages/connect2recover/research-competition/winners/default.aspx.

Аби дізнатися більше про Connect2Recover, будь ласка, перейдіть за посиланням: https://www.itu.int/en/ITU-D/Pages/connect-2-recover.aspx.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов'язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Компанія вкладає значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 197 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.

Дізнайтеся більше на сайті: https://www.huawei.com/ua/.

Читайте новини компанії в офіційних джерелах

Huawei Ukraine: https://www.huawei.com/ua/

Huawei Consumer Ukraine: https://consumer.huawei.com/ua/

Huawei Enterprise Ukraine: https://e.huawei.com/ua/

Huawei FusionSolar Ukraine: https://solar.huawei.com/ua

Huawei Global: http://www.huawei.com

Facebook

Huawei Ukraine https://www.facebook.com/huaweiukraine

Huawei Mobile UA https://www.facebook.com/HuaweimobileUA/

Huawei Enterprise https://www.facebook.com/HuaweiEnterprise

Huawei Global https://www.facebook.com/huawei/

Telegram

Huawei UA https://t.me/Huawei_Ukraine

Twitter

https://twitter.com/huawei_ukraine

Twitter Huawei FusionSolar: https://twitter.com/HuaweiSolar

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/huawei-fusionsolar

Контакти

Аліна Севастюк, менеджер зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА (корпоративний PR), sevastiuk.alina@huawei.com, +380 95 462-82-82

Олександра Терещук, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА, tereshchuk.oleksandra@huawei.com, +380 96 340-66-22