Робота інтернет-магазину EVA.UA в умовах воєнного часу

З першого дня війни інтернет-магазин EVA.UA, як і понад 800 фізичних магазинів EVA наразі, продовжує бути доступним та працювати там, де це безпечно для наших співробітників і клієнтів, надаючи доступ до продукції сталого попиту і товарів першої необхідності. Наразі обсяг замовлень в інтернет-магазині EVA.UA складає близько 35% від довоєнної кількості та продовжує зростати. 

Як у фізичних магазинах, так і на сайті EVA.UA виокремлені певні товари без націнки. Здебільшого це товари першої необхідності, і це - наш крок для підтримки покупців. Загалом, на сайті EVA.UA наразі доступні до замовлення близько 60 000 товарів.

Разом з партнерами визначено області та міста, куди можливо безпечно доставляти замовлення. Тимчасове обмеження оформлення та доставлення замовлень на сьогодні діє частково у Херсонській, Чернігівській, Київській, Сумській Харківській, Донецькій та Луганській областях. Проте ми продовжуємо шукати можливості, щоб якомога швидше стати доступними для клієнтів у цих регіонах, й оперативно реагуємо на зміни поточної ситуації. Перевірити можливості доставки у вашому регіоні можна на сторінці https://eva.ua/oplata-dostavka/#map 

На сьогодні всі замовлення клієнтів інтернет-магазину EVA.UA обслуговуються зі складу у Львові. Штат працівників складу укомплектований і вмотивований відвантажувати замовлення якомога швидше. Кожен співробітник розуміє важливість своєї роботи для цілої країни. Склад докладає максимум зусиль, щоб обробляти і відправляти замовлення у термін 1-2 дні, проте наразі спостерігаються затримки доставки замовлень після їх відправлення. 

Для західних областей термін доставки став довшим, ніж у довоєнний час, і зараз складає приблизно 5 днів. Для центральних та східних областей строк доставки становить від  7 днів і залежить від оперативної ситуації по населеним пунктам та дорогам в кожній окремій області. Озвучені терміни стосуються усіх типів доставки (точки видачі у магазинах EVA, доставка силами логістичних партнерів: «Нова Пошта», «Укрпошта» та Meest Express).

EVA оперативно повідомляє про всі зміни в роботі. Актуальна інформація щоденно оновлюється на сайті https://eva.ua/ 

Разом ми — сила! Все буде Україна!