У Telegram тепер можна залишати коментарі під постами

Месенджер Telegram запусти функцію, яка дозволяє користувачам залишати повідомлення під постами на каналах. Запрацювала вона з 1 жовтня після чергового оновлення. Про цейдеться у блозі Telegram.

Так, якщо до каналу прив’язано групу для обговорення, під кожною її публікацією буде нова кнопка для переходу до коментарів. Для кожної публікації буде власний розділ із коментарями, але всі коментарі також надходять до прив’язаної групи для обговорення.

Якщо ж вас немає серед учасників групи, прив’язаної до каналу, ви отримуватимете сповіщення про відповіді на коментарі через спеціальний чат «Відповіді».

Якщо ви володієте каналом, то увімкнути коментарі для нього можна у налаштуваннях каналу в розділі «Обговорення».

Крім того, з 1 жовтня у месенджері також з'явилися:

  • пошукові фільтри. Відтепер ви можете шукати серед повідомлень із потрібним типом вкладень, перемикаючись вкладками Медіа, Посилання, Файли і т.д. Можна також шукати в листуванні за певний час.
  • анонімні адміністратори груп. Увімкніть «Залишатися анонімним» у списку прав адміністратора групи, і цього адміністратора буде приховано зі списку учасників.
  • у застосунку Android нові плавні анімації, коли ви викликаєте або ховаєте клавіатуру, а також перемикаєтеся між денною та нічною темою через головне меню ліворуч. Крім того, додано нові виринаючі оповіщення — наприклад, при видаленні повідомлень, зміненні сповіщень для чату та збереженні мультимедіа.
  • нові анімовані емодзі.