Netflix анонсував продовження «Гри в кальмара» і назвав кількох героїв другого сезону

Компанія Netflix анонсувала другий сезон серіалу «Гра в кальмара», який став одним із найпопулярніших серіалів у 2021 році. У продовженні історії будуть щонайменше декілька героїв з першого сезону.

Про це йдеться у повідомленні режисера, сценариста і виконавчого продюсера серіалу Хван Дон Хека, яке оприлюднили на сайті Netflix.

«Минулого разу знадобилося 12 років, щоб втілити в життя перший сезон "Гри в кальмара". Але знадобилося 12 днів, щоб "Гра в кальмара" стала найпопулярнішим серіалом Netflix», — каже Хван Дон Хек.

Режисер розповів, що у другому сезоні глядачі зможуть побачити Сон Гі Хуна — головного героя серіалу. У продовженні історії буде і фронтмен гри, а також, можливо, чоловік, який був вербувальником гравців для нової гри. А ще глядачі познайомляться з бойфрендом механізованої ляльки з першого сезону.

Коли саме можна буде побачити другий сезон, Дон Хек не уточнив, але зазначив, що цей момент «уже наближається». «Приєднуйтесь до нас ще раз для абсолютно нового раунду», — резюмував він.

Нагадаємо, у травні Дон Хек казав, що другий сезон з'явиться на екранах наприкінці 2023-го або у 2024 році.

«Гра в кальмара» після виходу посіла перше місце за популярністю на стримінговій платформі Netflix у майже 100 країнах, зокрема і в Україні. Загалом за перші чотири тижні серіал подивилися 111 мільйонів користувачів.

Цей серіал порівнюють з іншою південнокорейською драмою «Паразити», оскільки вони обидва висвітлюють соціальну нерівність між бідними та багатими. За сюжетом 456 людей, які мають серйозні фінансові проблеми, приймають запрошення на участь у таємничому турнірі на виживання. Лише одна людина може залишитися живою та забрати головний приз ㅡ 45,6 млрд вон.

За оцінками Netflix, «Гра у кальмара» принесе компанії майже 900 мільйонів доларів. Це при тому, що виробництво шоу обійшлося у 21,4 мільйона доларів.