Помер американський актор, який зіграв менеджера кав'ярні у серіалі «Друзі»

Актор Джеймс Майкл Тайлер, відомий роллю менеджера кав'ярні Central Perk у серіалі «Друзі», помер у віці 59 років. Три роки тому у нього діагностували рак простати.

Про це повідомив представник актора Тоні Бенсон, передає CNN.

За його словами, Тайлер помер у своєму будинку у Лос-Анджелесі. У 2018 році під час медичного обстеження у нього діагностували рак простати, який поширився на кістки.

«Світ знав як Гантера (ім'я менеджера кав'ярні) з серіалу "Друзі", але близькі знали його як актора, музиканта, захисника від онкозахворювань та люблячого чоловіка», — сказав Бенсон.

Він розповів, що Тайлер любив живу музику, а також часто опинявся «у веселих і незапланованих пригодах». 

«Якщо ви зустріли його одного разу, ви знайшли друга на все життя», — зазначив представник актора.

Джеймс Майкл Тайлер найбільш відомий тим, що упродовж 10 сезонів грав Гантера — баристу та менеджера кав'ярні Central Perk. Спершу у персонажа не було жодних реплік. Згодом глядачі дізналися, що Гантер був закоханий у Рейчел (цю роль грала акторка Дженніфер Еністон). Він зізнався у своїх почуттях у фіналі шоу.

«"Друзі" не були б такими без тебе. Дякуємо за сміх, що ти приніс у шоу та наше життя. Ми сумуватимемо», — написала Дженніфер Еністон в Instagram та поділилася відео з фіналу серіалу.

Згодом на смерть актора відреагували й інші виконавці головних ролей у «Друзях»: Кортні Кокс (в серіалі вона грала Моніку), Метт Леблан (Джої) та Ліза Кудроу (Фібі).

Тайлер також знімався в епізодах серіалів «Клініка» та «Сабріна — юна відьма». Після завершення «Друзів» актор продовжував брати участь у фан-заходах на честь шоу.